יום ראשון, 18 במרץ 2018

עוגת פסח של רינה

עוגת פסח של רינה

תנור- 180 מעלות
תבנית קפיצית 28 משומנת
מצרכים
6 ביצים מופרדות
6 כפות סוכר
1 קופסת אינסטנט פודינג שוקולד
קרם לבן
250 מל שמנת מתוקה
1 קופסת אינסטנט פודינג וניל
 3/4 כוס חלב
ציפוי שוקולד
100 ג שוקולד מריר
2 כפות סוכר 
2 כפות ברנדי
ניתן להחליף לתמצית רום עד בקבוק וללא סוכר אפשר לעשות גנאש
 אופן הכנה
מקציפים חלבונים ומוסיפים סוכר בהדרגה לקצף יציב
טורפים חלמונים מקפלים לקצף ומקפלים גם את הפודינג שוקולד פנימה 
שופכים לתבנית המשומנת ואופים כ30 דקות שקיסם יוצא יבש מקררים
מכינים את הקרם הלבן מקציפים הכל יחד
ומורחים על העוגה הקרה
את הציפוי מחממים על אש נמוכה עד שנמס מקררים ומורחים על העוגה הקרה. 



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה